Strandbryggan

Standard venepaikka

300/vuodessa
 • - Paikka nr. 1 - 20
 • - Aidattu alue
 • * - Kameravalvottu alue
 • - Sis. Myös jäsenyys
 • - 2,5 metrin leveä paikka Y-puomin viereessä
 • - Alueella on portti ja sähkölukitus

Premium venepaikka

360/vuodessa
 • - Paikka nr. 21 - 35
 • - Aidattu alue
 • * - Kameravalvottu alue
 • - Sis. Myös jäsenyys
 • - 3 metrin leveä paikka raskaspuomin viereessä
 • - Alueella on portti ja sähkölukitus
* Pääsy kameraan kännykällä

Liity jäseneksi Strandbrygganiin

Jäsenet saavat erillaisia etuja kuten:
- Oma avain Strandbrygganiin
- Pääsy neljään vierasvenepaikkaan kun haluat pysäköidä veneesi lyhyeksi aikaan ja käydä maissa.
- Hyödynnä Strandbryggannia virkistyskäyttöön kuten kalastus, uiminen tai vain nauttia auringonlaskusta uusista lounge tuulensuojista
4,95€ / kk (59,40€ / v)
- Sopimus on kiinteä 12kkn sopimus joka uusitaan joka kesä.
- Jäsenyys edellyttää 18v ikää ja mukaan jäsen voi ottaa 1 vieraan.

Säännöt

Strandbrygganilla on 14 sääntöä. Allekirjoittamalla hyväksyt noudattamaan niitä.
 1. Strandbrygganin satama-alueella tulee jokaisen jäsenen ja vuokralaisen noudattaa allaolevia ohjesääntöjä
 2. Laiturialueelle on pääsy oikeutettu vain jäsenille tai venepaikan vuokranneille henkilöille, sekä heidän perheenjäsenilleen sekä vierailleen.
 3. Jäsen voi tuoda enintään yhden ulkopuolisen mukanaan laiturille. Mikäli perheessä on useita henkilöitä, on perheenjäsenyys todistettava allekirjoituksella.
 4. Jäsenellä on oikeus käyttää vieraspaikkoja. Vieraspaikat ovat merkitty karttaan, sekä erillisellä Vieraspaikkakyltillä. Näitä voi käyttää maksimissaan kolme (3) tuntia kerrallaan.
 5. Veneiden säilytys sallitaan 1.5. ja 31.10. välisenä aikana. Veneitä ei saa jättää venepaikalle säilytykseen talviajaksi.
 6. Venepaikkaa ei saa luovuttaa, vuokrata edelleen tai myydä kolmannelle osapuolelle. Tämä on kielletty.
 7. Venepaikan haltija / vuokraaja vastaa, että vene on asianmukaisesti kiinnitetty paikalleen sääolosuhteet huomioon ottaen. Köysissä tulee olla joustimet ja veneen laitasuojat tulee olla laskettuna.Strandbrygganlaituri on vakuutettu, mutta vuokralaisten irtaimisto ja vene, ym. eivät kuulu tähän vakuutukseen. Jokaisen vuokralaisen tulee varmistaa, että oma venevakuutus on voimassa.
 8. Jäsenille laituri on avoinna seitsemän (7) päivää viikossa klo 07:00 - 23:45 (Olemme myös vastuussa pitkäaikaisista laituripaikoista, siksi laituripaikka ei voi olla avoinna vuorokauden ympäri)
 9. Laituripaikkoja valvotaan kameravalvonnalla. Allekirjoittamalla hyväksyt, että olet valvonnan alainen ja tiedostat, että kaikista mahdollisista vaurioista välitetään tieto poliisille.
 10. Roskat tulee viedä roskakoriin eli jokaisen tulee siivota omat jälkensä. Älä myöskään ruoki lintuja.
 11. Varmista aina, että portti sulkeutuu ja lukittuu saapuessasi tai lähtiessäsi.
 12. Strandbryggans elbåt, i båten finns bruksanvisning, koden till båten informeras per mail vid tecknat avtal. Då koden ändras meddelas detta / mejl. Båten är en öppen 15 fots båt som laddar sig själv via solpaneler. Båten används så försiktigt att den samt dess utrustning håller. Om båten får något fel eller bör servar så meddelas detta / sms till 0500 562 865. Båten går att ro om elen tar slut. Båten får vara lånad i 2h år gången. Förtöj båten så att den hålls vid bryggan fastän vinden vänder. Strandbryggans kanot, koden informeras per mail vid tecknat avtal, kanoten är för max 2 personer. Den kan man paddla med i 4h åt gången.
 13. Mikäli jäsen/vuokralainen rikkoo tämän ohjeen sääntöjä tai laiminlyö maksuvelvollisuuttansa, voi Strandbrygganin hallitus tehdä päätöksen erottaa jäsen. Strandbryggan voi myös hakea mahdollisissa vakavissa vahinkotilanteissa korvauksia vahingon aiheuttajalta oikeusteitse.
 14. Mikäli huomaat, että laiturilla, irtaimistolla tai missä tahansa veneessä on vaurioita tai muita ongelmia, ole yhteydessä meihin. Kaikilla jäsenillä on ilmoitusvelvollisuus ongelmatilanteissa. Soita tai lähetä tekstiviesti/WhatsApp-viesti puhelinnumeroon 050 0562 865. Emme koskaan jaa tietoa muille, keneltä ilmoitus on tullut. Toivomme ja seuraamme, että laituri pysyy järjestyksessä ja siistinä. Tervetuloa!
Ota yhteyttä
 • info@kvadraten.fi
 • +358 10 201 5900
 • Storalånggatan 34 C, 65100 Vaasa